top of page

Vaskemaskine My Pro Vask


Enestående kapacitet og ydelse: – Klarer alt vasketøjet på en gang takket være den store kapacitet på 8 kg – Bedste vaskeresultater og tekstilpleje på grund af den unikke ProZone tromle med 4,5 mm huller til effektiv udpumpning af snavs (standard 2,2 mm) – Spar penge og energi med den smarte professionelle vaskemaskine i energiklasse A+++ – Tids- og omkostningsbesparende i forhold til tørretid ved centrifugering ved 1400 o/m Op til 50 % hurtigere1 og nem at bruge: – Opfyld alle dine behov med professionelle programmer – fra energieffektive programmer og skåneprogrammer til desinfektions- og moppeprogrammer – Spar tid: Normale 60º C programmer varer 82 minutter (starter med 15° C koldt vand) – Reducer cyklustiden med yderligere 12 minutter ved hjælp af varmtvandsindløbet – Fleksibel installation takket være smart konfiguration af afløbspumpe 3 gange så lang levetid1: – Ekstra lang levetid på grund af en slidstærk konstruktion med professionelle komponenter – Mindre vibration takket være et yderst effektivt støddæmpningssystem og optimalt afbalancerede komponenter og paneler – Ingen kemisk korrosion: Front og top i rustfrit stål – Problemfri drift takket være model med afløbsventil til de mest krævende anvendelser.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Cvr. 28679866. Fjordvej 6 4800 Nykøbing F. tlf. 54857066. service@lf-servicecenter.dk

bottom of page