top of page

Mitsubishi Msh-Ln Hero i 4 forskellige farver

February 26, 2018

Dette er den sidst nye Mitsubishi Luft til Luft Varmepumpe, som har en smart energispare funktion så når den står på denne funktion sinker den Automatisk temperaturen når der ikke er nogen i lokalet, ring eller skriv for nærmere information, vi kommer på det meste af sjælland og Lolland og Falster.

Mitsubishi MSZ-EF Zen i 3 forskellige farver.

March 30, 2018

Dette er den kendte design MSZ-EF Mitsubishi Luft til Luft Varmepumpe, flot design findes i 3 farver Hvid, sort og Sølv, ring eller skriv for nærmere information, vi kommer på det meste af sjælland og Lolland og Falster.

Mitsubishi MSZ-SF

March 31, 2018

​Denne Varmepumpe levere Jævn varme - selv når du ikke er tilstede Varmen fordeles mere jævnt i hele huset med vores nye MSZ-SF indendørs enhed. Komforten er forbedret ligesom driftsøkonomien. Med det energieffektive I-save holder klimaanlægget dit fritids-/sommerhus 10°C varmt og frostfrit hele vinteren. MSZ-SF er garanteret til at håndtere ude temperaturer ned til -20°C, men på trods af sin høje kapacitet med  energiklasse A +,ring eller skriv til os, vi kommer på det meste af sjælland og Lolland og Falster.

Mitsubishi MFZ-KJ Gulvmodel

March 31, 2018

MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsenhedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere. Samtidig er det en af ​​de mest effektive varmepumper med en kapacitet som overgår de fleste. MFZ KJ blander sig diskret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordele varmen jævnt i dit hjem. sikret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordele varmen jævnt i hjemmet.

Please reload

Cvr. 28679866. Fjordvej 6 4800 Nykøbing F. tlf. 54857066. service@lf-servicecenter.dk

bottom of page