Mitsubishi Ecodan silent Luft til Vand

April 10, 2018

Ecodan fra Mitsubishi effektive og miljøvenlige varmesystem , som giver et godt indeklima, den er udstyret med trinløs Iverter styring som betyder stor energi besparelse, og kræver mindre energi, den findes i forskellige størrelser og design, beholderen inden for er kun 1,6 meter høj og på 200 liter, ude delen er også reduceret i størrelsen så ikke fylder så meget uden for.

Derfor er Mitsubishi Ecodan Silent det oplagte valg til opvarmning af dit hus

Nu også med vandtilslutning
En stor nyhed ved Ecodan Next Generation er, at systemet er tilgængelig i én pack-age udgave som er en kompakt udgave med direkte vandtilslutning. Anlægget findes også i en split eller kom-bi-version (kølemiddelgastilslutning). Denne produktbredde gør både køleinstallatører og VVS-installatører kan installere Ecodan Next Generation smidig og nemt.

Driftsikker
Den høje kvalitet gør Ecodan Next Generation til et meget driftsikkert system, som kan håndtere meget lave ude temperaturer og har høje krav til komforten.

Kvaliteten
Alle produkter i Ecodan Next Generation er udviklet og fremstillet på Mitsubishi Electric’s egne faciliteter i Japan, hvilket sikrer den højeste kvalitet i den mindste detalje. Systemet er en del af Mitsubishi Electrics Quality Technology-program.

Et intelligent system
Efter en periode med drift til retter systemet sig forholdene som er gældende præcist i dit hus og tilpasser opvarmningen derefter for den mest effektive energiudnyttelse.

Mere effektiv styring
Systemet kan udstyres med en trådløs rumføler, som let kan flyttes til den bedste plads i huset. Dette gør at systemet opererer ud fra stuetemperaturen og derfor kan komforten opretholdes med den lavest mulige vandtemperatur, hvilket giver en bedre besparelse og lavere energiomkostninger.

Optimal inverterteknologi
Mitsubishi Electric’s trinløse Iverterteknologi tillader at der kun anvendes nøjagtig den mængde energi som er nødvendig for at opvarme huset. Ingen energi går således til spilde, hvilket er godt for både din tegnebog og for miljøet.

Den egen udviklede varmetank
Den er kompakt, men takket være en ny unik loop-teknologi er man ikke gået på kompromis med volumen. Loop’en opvarmer vandet effektivt og er fremstillet med en speciel rustfri stållegering.

Please reload

Cvr. 28679866. Fjordvej 6 4800 Nykøbing F. tlf. 54857066. service@lf-servicecenter.dk