top of page
Spar penge med den nye Ecodan Silent

Det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.

Nu er Mitsubishi Electrics eget system Ecodan Silent blevet endnu mere effektiv.

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye, egen udviklede tank. Denne helt nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Silent kræver mindre energi end andre systemer for at opvarme huset.

Det komplette system er fuldt udviklet på Mitsubishi Electrics egne anlæg i Japan, som garanterer den højeste kvalitet selv i mindste detalje.

Ecodan Silent fås i flere forskellige designs og størrelser, hvilket betyder, at du kan gøre det optimale valg for dit hus.

Ecodan Silent indendørsdel er ikke mere end 1,6 meter høj, men er trods dette udstyret med en vandtank på 200 liter. Det at Ecodan Silent er lille og kompakt gør den er let at installere i alle typer af bygninger.

Inderdelen eller Hydroboksen for den mindre model, Ecodan Silent er ikke mere end 0,8 meter høj og udstyret med ekspansions-beholder, pumpe, flow switch, filtre samt styring. Når du vælger Ecodan Silent Hydroboxløsning, er det muligt at bruge en eksisterende vandvarmer eller designe en som er egnet til ejendommen.

Ecodan Silent sparer penge, energi og er skånsom mod miljøet.

 

Ecodan Silent – mulighedernes system

 

Nu med optimeret vand/varmeteknik
Ecodan Silent er udstyret med en unik, patenteret loop-tank-teknologi, som gør at vandopvarmning i tanken maksimeres for bedst mulige energieffektivitet.

 

Samtidig opvarmning
I modsætning til mange andre systemer på markedet kan Ecodan Silent udstyres med samtidig opvarmning og produktion af varmt vand.

 

Let at tilpasse, når du ikke er hjemme
Hvis du skal ud og rejse, skal du blot trykke på ikonet med en kuffert, hvorefter indstillinger tilpasses til at ingen skal bo i huset.

 

Mulighed for at tilslutte solpaneler og andre varmekilder
Store besparelser opnåes, hvis man installerer solpaneler. Ecodan Silent er naturligvis forberedt til tilslutning af solpaneler.

 

Kraftfuld Zubadan-teknologi
Et par af modellerne i Ecodan Silent-serien er udstyret med Mitsubishi Electrics unikke Zubadan-teknologi, der giver en hurtigere og mere kraftfuld opvarmning, noget som store huse eller huse i kolde omgivelser har gavn af. (Gælder for modellerne PUHZ-HW112 og PUHZ-HRP100.)

 

Intelligent varmetilpasning
Ecodan tilpasser sig automatisk eksterne og interne faktorer og drager fordel af for eksempel sollys, for at holde dit energiforbrug så lavt som muligt. Dette gør at indetemperaturen altid er på den rette temperatur med den laveste vandtemperatur i varmeanlægget, for at opnå den største besparelse.

 

Trådløs styring
Ecodan Silent er udstyret med et simpelt kontrolpanel, men du kan også tilvælge en fjernbetjening med trådløse sensorer, der giver dig mulighed for at styre systemet, for eksempel fra stuen.

 

To zoner for seperate temperaturer
For at udvide mulighederne for styring af rumtemperaturen, kan huset deles i to zoner og styres med en trådløs rumføler per zone. Dette gør det muligt at have forskellige temperaturer på forskellige etager.

Tak! Beskeden blev sendt.

Cvr. 28679866. Fjordvej 6 4800 Nykøbing F. tlf. 54857066. service@lf-servicecenter.dk

bottom of page