top of page

LF-Servicecenter er et service firma der har eksisteret siden 1972

Vi er eksperter i Salg og service af Klima anlæg / Aircondition  
Lokal boende montør på Sjælland og Lolland Falster
Kommer i disse byer Vordingborg Næstved Præstø Stege og mange flere.....
ring eller skriv endelig med spørgsmål.

Klimaanlæg til mindre butikker

April 16, 2018

Energieffektive klimaanlæg, til køl og varme. MSZ-GF60 / 71 passer til dem, der ønsker en mere økonomisk, men også energieffektivere løsning. Perfekt til den mindre butik, frisør, cafe eller lignende. Det flotte design gør varmepumpen let at placere i indemiljøet. Ved hjælp af Quick Clean Body-funktionen er det nemmere at vedligeholde enheden. Et sikkert valg, der sænker dine energiudgifter!

Mitsubishi Kontinuerlig køle- og varmepumpedrift i ventilationsanlæg

April 16, 2018

​Unik køle- og varmepumpedrift til ventilationsanlæg i samme enhed. Med udendørsenheden i kombination med ventilations-interface PAC-IF012 B til E kan indblæsnings temperaturen styres fra ventilations anlægget via ekstern 0-10V signal til både køling og opvarmning. Store valgmuligheder findes fra 3,5 kW med Power- og Zubadan Inverter udendørsenheder. I kombination med køling og opvarmning enheder til R410A, dette bliver en effektiv løsning for ejendommen.

Mitsubishi Loft kasette

April 16, 2018

​Med luftfordeling i fire retninger er denne indendørs- enhed særligt velegnet til at åbne lokaler som offentlig bygninger, butikker og kontorlandskaber. Ved installation i høje lokaler kan indendørsenheden suppleres med et nedsænkningbar filter. Med denne funktion har brugeren mulighed for via fjernstyringen at sænke luftfilteret til arbejds højde for nemmere rengøring. For at spare yderligere energi kan indendørsenheden suppleres med See-sensor til effektiv køle- og varmefordeling i rummet.

Please reload

Tak! Beskeden blev sendt.

Cvr. 28679866. Fjordvej 6 4800 Nykøbing F. tlf. 54857066. service@lf-servicecenter.dk

bottom of page